torsdag 3 februari 2011

Långledigt

Långledigt är just var byggfirman tog från vårt bygge, men på måndag ska de vara igång igen. De har inte jobbats något på huset sedan innan jul, men vi behöver ju inte vara oroliga för januaris elräkning i alla fall. Inflyttningsdatumet är inte hotat!

I veckan har vi haft möte med projektledaren Mattias i huset (det var svinkallt) och gått igenom läget så här långt. Vi hade en lång lista med oss på saker som vi ville ta upp och fick bra svar på de flesta punkterna och några behövde han undersöka vidare. Det största huvudbryet just nu är hur vi ska hantera problemet med att golvvärmecentralen kommer upp snett från grunden efter gjutningen av plattan vilket gör att den inte får plats i väggen enligt den ursprungliga planen. För tillfället har vi ingen aning om hur vi vill lösa det, utan inväntar respons från byggfirman.

Köket blev så gått som färdig ritat förra helgen, vi har endast en detalj kvar som vi ska lösa så snart säljaren Stefan är tillbaka efter sin semester. Vitvaror och bänkskiva är dock inte klart än även om vi i stort sett vet vad vi vill ha. Vi jobbar på att försöka hitta det till ett så bra pris som möjligt.