söndag 20 februari 2011

Varje beslut är ett beslut närmre färdigt hus!

Sakta men säkert gör vi vår val... Vi har nu bestämt oss för vit bänkskiva i Hi-Mac Silica och rostfri diskho. Det hade varit snyggt med en ho i samma material, men vi är lite tveksamma till om den skulle hålla sig snygg, rostfri känns säkrare så så får det bli.

Bild från LG Collection, Hi-Mac skiva i lite mer "avancerat" utförande än vad våran kommer att vara.

Under föregående vecka kom alla innerväggar upp. Under veckan som var började elektrikern sitt arbetet och byggkillarna jobbade mest uppe på vårt tak. Under kommande vecka blir det ett nytt elmöte i huset med elektrikern för att gå igenom det vi behövde fundera på över helgen. Vi ska också träffa projektledaren igen samt försöka få iväg en slutgiltig kakelbeställning. Vi har mycket jobb med huset, men som sagt, för var beslut är vi ett steg närmre.

Också var det tapeter och färg, vi har hunnit låna hem en hel del tapetprover men inte tagit några beslut än. Tjejerna tycker det är ganska spännande med tapeter. Tilda blir glad för vilken som men man märker att hon har en förkärlek till rosa. Även Felicia gillar rosa men verkar inte vara så svår att styra in på andra banor.